Två studenter gör exjobb i projektet

Två studenter från Jönköping University kommer att göra sitt examensarbete i GRETA-projektet! Det är Elin Karlsson och Paul Abaci som båda studerar vi Jönköpings Tekniska Högskola. De kommer under vårterminen att vara aktiva i en av de nya fallstudierna i AP3. Handledare är Kerstin Johansen och Martin Risberg.

Jag heter Elin Karlsson och är 22 år gammal. Jag kommer från Oskarshamn men flyttade till Jönköping för att börja plugga Industriell organisation och ekonomi med specialisering på logistik och ledning (IL). Mina största intressen är förändringar och problemlösning, samt utveckling. IL-utbildningen har givit mig bred kompetens inom LEAN, logistik, industriell ekonomi, IT, flödesplanering och processutveckling samt mycket mer. Nu går jag mitt tredje och sista år på min utbildning och det är dags för att skriva examensarbete som en del av GRETA-projektet.

Jag heter Paul Abaci och kommer ursprungligen från Istanbul i Turkiet. Jag flyttade till Sverige för fem år sedan med min familj och läser nu sista året på det internationella programmet Industrial Engineering and Management med inriktningen Sustainable supply chain management. Detta treåriga ingenjörsprogram fokuserar på hållbarhet, försörjningskedjor, logistik och driftledning. Anledningen till att jag valde att studera på det här programmet är min passion för hållbarhets- och förbättringsarbete. Med detta program får jag förvärva färdigheter och förmågor för att bidra till hållbarhet genom rätt logistik och leveranskedja.