Gjuteridagarna 2023Välkommen att anmäla dig till Gjuteridagarna 2023 – gjuteribranschens konferens som anordnas av Svenska Gjuteriföreningen och Sveriges Gjuteritekniska förening.

Årets konferens genomförs den 16–17 maj, på The Steam Hotel i Västerås. Vi börjar kl. 12, med lunch, den 16 maj och avslutar ca 14:30 den 17 maj.

Temat för konferensen är “2030 – grön omställning i en osäker omvärld”. Vi bjuder på spännande föredrag om några av de olika faktorer som bidrar till den osäkerhet som vi lever och verkar i. Några av dessa är säkerhet, kris, elförsörjning, elpriser mm. Men vi tittar också på några av de stora utmaningar vi har framför oss gällande den gröna omställningen. Program kommer att finnas tillgängligt inom kort.

För att redan nu säkra din plats och boka övernattning till ett förmånligt pris så går det redan nu att anmäla sig. Fram till den 8 mars går det att avboka kostnadsfritt (efter det kan du föra över din plats på annan person på företaget).

Som vanligt så välkomnar Svenska Gjuteriföreningen sina leverantörsmedlemmar att ställa ut i samband med Gjuteridagarna. efter önskemål från deltagarna kommer utställningen i år att pågå båda dagarna. Det är ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.


Pris för konferensen

  • 3 995 kr exkl. moms för medlemmar.
  • 7 000 kr exkl. moms för icke-medlemmar

(6500 kr exkl. moms tillkommer för dem som ställer ut på utställningen)

Faktura skickas den 8 mars, dvs efter att datumet för fri avbokning har passerat.


Boende

Övernattningen ska deltagaren boka själv. Ring till The Steam hotel på 021-475 99 00 eller maila till bokning@steamhotel.se och ange bokningskoden 33762. Med koden kostar enkelrum 1 995 kr natt exkl.  moms eller del i dubbelrum 1 116 kr exkl. moms per natt.

Övernattningen betalas av deltagaren själv i samband med bokning.

 

Läs villkoren här.