Gjuteridagarna

Gjuteridagarna är ett samlingstillfälle för alla i branschen.

Välkommen till Gjuteribranschens årliga konferens Gjuteridagarna som i år hålls den 12-13 oktober 2021 på Scandic Elmia i Jönköping.

Efter en tid av inställda evenemang, digitala möten och konferenser är det äntligen dags för vår bransch att träffas och ta del av intressanta föredrag, trevliga möten och kreativa diskussioner.

Under pandemin har vi fått tänka om i mångt och mycket; hur vi interagerar, hur vi arbetar, hur vi skapar och underhåller relationer när det fysiska mötet inte längre är möjligt. Med temat ”Återstart” tar vi oss igenom ämnen som ska lyfta branschen.

Klicka här för att ta del av inbjudan.
Klicka här för att anmäla dig till konferensen.

Utställning
Vi välkomnar Gjuteriföreningens leverantörsmedlemmar att ställa ut på en informell minimässa. Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmälan till utställningen öppnar den 16 augusti. Mer information kommer i början på augusti.

Kort om Gjuteridagarna

Tillsammans med Sveriges Gjuteritekniska förening så arrangerar föreningen dessa dagar som ett tillfälle att presentera föregående års forskning, ta upp aktuella ämnen och bjuda in föredragshållare som ligger i framkant.

Under Gjuteridagarna presenteras även Gjuteriföreningens projekt och även en mini-mässa hålls där Gjuteriföreningens leverantörer får ställa ut.