Hållbarhet och AI med RISE

RISE bjuder in Gjuteriföreningens medlemsföretag till två webinarier med våra forskare tisdagen den 12 oktober!

Gjuteridagarna ställs in på grund av kvarvarande restriktioner

På grund av de nuvarande restriktionerna (såväl nationella som hos branschens företag) har vi beslutat att ställa in Gjuteridagarna som skulle ha hållits i Jönköping den 12-13 oktober. Vi kommer inom kort att gå ut med ett nytt datum för konferensen.

Examensarbete Jämförelse mellan leverantörer i Sverige och LCC

Denna studie är ett examensarbete utfört på Linköpings Universitet åt Svenska Gjuteriföreningen under vårterminen 2021 inom masterprofilen logistik och supply chain management. Studien avser att utreda vilka motiv inköpande företag har för att välja en leverantör i ett LCC och hur logistiken och dess effekter kan beaktas vid LCC-sourcing.

Läs examensarbetet